IPL Szőrtelenítés

A villanófényes kezelés gyors és fájdalommentes. A kezelés leállítja az éppen aktív, vagyis növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését.
A villantás hatására a kezelt területen 1-2 hét elteltével kipotyognak az növekedési fázisban kezelt szőrszálak. Ezek az aktív szőrtüszők elpusztulnak, és a későbbiekben sem növekednek.
A megfelelő hatás eléréséhez több kezelésre van szükség, hogy a szőrszálakat a növekedési fázisban kezelhessük. Minden egyes kezelés után egyre hosszabb idő elteltével jelentkeznek újabb szőrszálak, amelyek egyre ritkábbak és gyengébbek is.

A kezeléshez a legideálisabb a világos bőrszín és sötét szőrszín, a villanófény ebben az esetben a leghatékonyabb.

Várható eredmény

A hölgyeknél a szőrtelenítő kezeléssorozat eredményeképpen: az eredeti szőrzet maximum 90%-a végleg eltűnik, míg a maradék 10% elvékonyodik, kivilágosodik. A férfiak erősebb szőrzetének körülbelül 70-80%-a végleg eltűnik, a maradék pedig elvékonyodik, kivilágosodik.

Végleges-e a hatás?

A nemzetközi klinikai adatok szerint a növekedési fázisban kezelt és elpusztult szőrtüszők már nem regenerálódnak.
Azt tudni kell, hogy a kezelési sorozat eredményessége nemcsak villanófény sajátosságaitól függ. A fokozott szőrnövekedésnek számos ismert és nem ismert oka van, melyek a hatásosságot befolyásolják: veleszületett és szerzett tulajdonságok, genetikai, betegséghez társuló, hormonális hátterű, gyógyszer okozta rendellenes szőrnövekedés mellett létezik úgynevezett „idiopathias” szőrösség, amelynek nincs megmagyarázható oka.

Mire kell figyelni a kezelés előtt és után?

A kezelés előtt és után 3 – 4 hétig kerüld a napozást és a szoláriumot, illetve gyantázást, epilálást se alkalmazz. Borotválni lehet. A kezelés előtt 6 órával és utána 12 óráig NE HASZNÁLJ parfümöt vagy dezodort a kezelendő bőrfelületen.
Szőrtelenítés esetén a kezelendő felületen 0,5-1 milliméter hosszúságú szőr az ideális. Ez elérhető úgy, hogy a kezelés előtt 2-3 nappal otthon leborotválod, és a kezelésre épp ekkorára nő a szőr. Egy-egy kezelés a felület nagyságától függően általában pár perctől fél óráig tart. A gyantázásnál jóval enyhébb kényelmetlenséggel jár. A kezelés után minden további nélkül folytathatod a normális napi tevékenységedet.


Reméljük, hamarosan Te is megtapasztalod, hogy mit jelent a szép, sima bőr érzése!
 

Időpont foglalás

Telefon: 06-70-452-7990 (de. 10:00-től este 18:00-ig)

Pontos címünk: Family Beauty Szalon, Budapest II. kerület, Vérmező utca 10-12. (Széll Kálmán tér) Térképet itt találsz >>>