A zsírbontásról részletesebben

Az ultrahang

Az ultrahangos zsírtörő fej által kibocsátott 40.000 Hz-es ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon, a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva, a zsírsejteket megbontja. A kezelés során a sejtek súrlódnak, a keletkező hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak ugyanakkor az ultrahang remegtető hatására ütköznek egymással, és a keletkező vákuum buborékok a sejtmembránt lokálisan megbontják. Az előzőek összességében okozzák a zsírbontó hatást. A kezelés alkalmával csak a zsírszöveteket bontjuk le, így Ön fájdalommentesen, és kényelmesen fogyhat le (a kezelés alatt vendégeink rendszeresen elszunyókálnak).

A rádióhullámok

A tartós eredmények érdekében a lebontott zsírszöveteket minél hatékonyabban kell kiüríteni a testből, ezért az ultrahangos módszert a fejlesztők ötvözték a rádiófrekvenciás eljárással. Az 500 KHz-es rádiófrekvencia a bőrbe kerülve felpezsdíti a vér oxigénellátását, fokozza a nyirokkeringést, akadályozza a zsír visszaépülését és serkenti az anyagcserét.
A nyirokrendszeren át a zsírsavak a májba kerülnek és természetes úton választódnak ki a szervezetből.

Dinamikus vörös foton és vibráció

A berendezés foto-elektródás kezelőfeje biohullámokkal élénkíti a test célzott részeit. A különböző frekvenciák és impulzusok, valamint a dinamikus vörös foton szinergikus hatására számos fizikai kölcsönhatás eredményeképpen a kezelés stimulálja a zsírszöveteket, tevékeny állapotba hozza a szervezetet és fokozza a nyirokkeringést. Így a szervezet ismét csak hőenergiát és zsírt ad le, hatékony alakformálást és páratlanul hatékony regenerációt eredményezve. A dinamikus vörös foton és az irányított elektróda további jótékony hatása, hogy feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja és szépíti a testfelületet.

Milyen testrészeken használható?

Közvetlenül a bőr alatti zsírpárnák esetében alkalmazható a leghatékonyabban, mint pl.: has, fenék, comb, derék.

Összegezve

A kezelésnek két célja van: lebontani a zsírszöveteket, és felgyorsítani az anyagcserét. Ez utóbbi azért fontos, mert így a környező zsírsejtek nem tudják újra felszívni a felszabadított zsírsavakat és méreganyagokat, ezáltal eredménytelenné téve a kezelést.

A legújabb fejlesztésű rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően, a rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is, és aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a súrlódási hő hatására emelkedik a közvetlen hőmérséklet. Ezt követően, a szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, fokozva a méregtelenítő hatást. Ennek köszönhetően – mivel az élelmiszer adalékok bizonyítottan felelősek a narancsbőr kialakulásáért – a 3-az-1-ben kezelés ezen is segít.

A 3-az-1-ben ultrahangos zsírbontás akár egy kezelés után is azonnali eredményeket mutat, amit centiméterekben lehet mérni. A terápia során a kezeléseket heti rendszerességgel ismételve, egy 4-6 kezeléses kúra után látványos változást tapasztalhatunk a kezelt testrészek körméretében, és a méregtelenítés miatt a közérzetünkben, lelkiállapotunkban is.

Javallatok

Kezelés előtt egy órával ne együnk. Hogy a kezelés hatását fokozzuk, utána sok folyadékot kell inni, két litert vagy többet, és a felszabadított zsír visszaépülése ellen pár napig ajánlott a zsíros ételek kerülése. Az elszántabbak egy-két gyümölcsnapot is beiktathatnak a kezelés időszakára.

A zsírbontás a fogyókúra hatását fokozza.

A fogyasztó szerek szedését célszerű abbahagyni a zsírbontó kezelések megkezdése előtt, mert minden szer másképp hat a szervezetre.

Kezelés után enyhe álmosság jelentkezhet.

Ellenjavallatok

Magas vérnyomás, nyombélfekély, gyomorfekély, cukorbetegség, lázas betegség, más súlyos hastájéki rendellenesség (has kezelés esetén), menstruáció a kezelés időpontjában, terhesség, szoptatás, a kezelt testfelületben fémtárgy (pl. piercing, protézis, fém spirál, gyomorgyűrű, szívritmus-szabályzó), sebes bőr, kényszeres evéssel járó mentális vagy fizikai betegségek. Műtét utáni lábadozás során 3 hónapig nem ajánlott. Anorexia esetén nincs eltávolítható zsírpárna.